Yoga

Idag har jag testat satsYoga för första gången, det är inte så lätt som man tror. Hela min kropp är mör och jag hoppas på en riktig träningsvärk imorgon. Jag gick på sats vi åhlens city, instruktören hette Freja och hade stört skön röst. Den var lugnande men ändå goig, om man kan säga så, haha. Hon borde läsa in en ljudbok jag skulle köpt den direkt.
Nu börjar Vampire Diaries!

mjöl

mmm nya låtar på itunes, wonderful!
Imorgon är det np skriftligt i engelska... det här kommer bli det tråkigaste provet någonsin. blä.
som tur är så kommer jag ha bra musik på min ipod (som jag inte hittar just nu) så jag överlever nog. 
Jag tror jag ska våga mig på Haremsbyxor (Yogabyxor brukar jag kalla dem, låter bättre) imorgon till skolan, inte för att det är så fint med det är så skönt!
Jag såg nyss avsnitt 19 säsong 3, gossipgirl. Det är så många hemskheter som händer! Det är så frustrerande. Jenny är helt dum i huvudet, Blair och Chuck är helt ute och cyklar, Nate och Serena måste prata ordentligt och dan och vanessa... jag har ingen åsikt om dem just nu.
Nu måste jag sova så det snabbt blir morgon så jag får diskutera gossipgirl med likasinnade!
tack och adjö, knäcke brööö

Jane Jane stop this pain he said

Igår Henri K. Han va/är helt otrolig. Jag köpte hans skiva och det var de bäst spenderade pengarna på en evighet. Alla hundra riksdaler gick till cancerfonden och jag fick en helt underbar skiva. Min favorit låt än så länge är nummer 4, Anyhow. Den finns inte med på hans myspace ser jag nu men jag tänkte länka ändå. 

Henri K
Nu kommer några bilder också på honom. Inte nog med att han har en förtrollande röst och bäst texter, nej han är snygg också!
Bilderna har miss. Frida tagit:

27april

[27 april. Imorgon har det gått sex månader. 182 dagar...]
Igår var Fridas och co:s insamlingskväll till cancerfonden. De lyckades verkligen med att få ihop det. Det var en trevlig kväll (perfekt ord för kvällen faktiskt). Det blev lite bilder som jag ska ladda över nu medan jag laddar GossipGirl avsnittet, mohaha. Jag längtar så!
C U

mahahaha

Mahahaha hehe

Musik i en bil, ja tack.

mums, det kan inte bli så mycket bättre just nu.
Men jag vill också åka bil och lyssna på någon som spelar gitarr. Det får gärna vara Krunegård som spelar. Eller Håkan. Och jag vill ha converse på mig då.
Ciaradh visste förövrigt vem Krunegård va så fort jag satte på låten. Jag sa ju att hon blivit stor. Blä. Hon sitter bredvid mig och läser nu. Hon säger snart "men guuuuud"

söndagen

söndagsöndagsöndag
Hej.
klockan är 18.18 och det är fortfarande ljust ute, det är underbart. Något som inte alls är lika underbart är att mitt huvud fortfarande snurrar är jag reser mig upp och att jag mår små illa. Men jag antar att det är priset jag får betala för en rolig kväll.
Igår kväll var vi hemma hos Calle.
Det var roligt, nice folk och jag kommer ihåg mer än vad jag brukar göra, alltså en lyckad kväll.
Förresten så har jag klippt mig och såhär ser det ut. Jag plattade det igår och då ser det ut såhär, annars säger Hanna att jag ser ut som en ukrainsk utbytes student, jag vet inte hur pepp jag är på det.
Ciaradh har förresten fyllt år. Hon fyllde 9 igår. Så det var barnkalas som gällde hela dagen, helt ok.
Hon har blivit så stor, jag börjar känna mig alldeles för gammal.
ja... det finns ju inte riktigt något jag kan göra åt det. Grattis i alla fall min (lilla) pussunge!
Nu ännu mer ghost whisperer!
puss

sommar nuuuu!

Jag är så sugen på peace and love så att jag håller på att spricka! Det är allt jag kan tänka på och allt jag kan prata om. Jag är helt omöjlig.
Det kommer troligtvis bli bland det bästa som händer på hela året, om jag har tur även det bästa under hela min tonår. Jag hoppas verkligen att både Linnea och Frida följer med. Ju fler desto bättre!
Egentligen måste jag läsa om konflikten i Darfur men peace and love känns mycket mer lockande (ironiskt, huh?)! Jag ska bara skriva packlista och bandlista sen ska jag plugga, jag lovar (a)
peace out

remember me forever

halåå

Jag har precis druckit upp min nyponsoppa och ska förhoppningsvis se ett avsnitt ghost whisperer med mamma och hanna. Innan nyponsoppan var jag på bio med Mr Kask. Vi såg remember me. Jag kunde inte hålla mig den va så bra att den var värd att se på bio igen. Underbar film. Till och med Rasmus tyckte om den även fast han inte riktigt vill erkänna det.

Imorgon är det skola som gäller, jag har inte varit där på en evighet eftersom jag och llyn typ tog ut lov innan. men det ska bli ganska skönt att komma in i en rutin igen.

nu ska jag stänga ner här. puss!

förresten har jag nynoppade ögonbryn och det är sanslöst skönt

virusssss

virus. kan inte ladda upp något. alls. fan

Barnångest och Bakisvakt?

Bakisångest och barnvakt. Inte den bästa combon. Jag och Ciaradh sitter och kollar på tecknade alice i underlandet och äter vindruvor och cookies. Internetet här i nacka funkar tyvärr inte så det blir en snabb uppdatering via mobilen. Tack och hej :)

run!

dagens:
ny kjol från att
linnet jag köpte igår
stumpbraxer från åhlens
och jackan jag köpte igår
och eftersom det itne är så värst varmt trots allt en kofta från monki
väldigt dålig bild men nu måste jag springa ner till tunnelbanana som vanligt!
jag ska till mallisbrallis och ha middag med hönorna förresten (fre).

Nu har jag köpt allt som pengar kan betala, vad händer nu?

Även fast secondhander inte är som de va förut eller som de är på landet är det än så länge fortfarande värt att besöka dem. Det går tack och lov att fynda, om inte annat är det miljövänligt (?). Här är mina fynd:
Ett vitt linne, köpt på Humana, egentligen nattplagg/underkläder men det struntar jag i.
En ljus jeansaktig jacka. Den är sötare på och väldigt vårig. Köpte den på statsmissionen för bara 65kr (!).
Jag vet att 80talet ringde och ville ha deras kläder tillbaka, men det får dom inte. Nej men jag vet inte vad som hände eller vad det var för 80tals flashback jag fick men här är i alla fall en till 80talsjacka. Fast det här är en vind jacka. Jag gillarn(Räknas det som flashback om man själv inte levde då? en bra fråga faktiskt).
ringring, bara 10kr.
En brosch. När vi gav oss ut så var jag väldigt brosch sugen och jag hittade den här. fin. men när ska man ha den? jag kommer inte på några outfitar (jag har) som behöver en brosch. Hanna säger att jag kommer bli tant på förtid. Hon har troligtvis rätt.
Medan jag funderar kommer den få sitta här på tror jag.
Nu ska jag äta upp spenatpajen jag bakat och sen ska jag träna ett tag.
tack

I love you like a fat kid loves cake

det var supernajs igår. faktiskt.
Jag och Hannipanni shopade hela dagen och sen mös jag med LlynenFalk och denysenFalk.
Här kommer dagen med Hanna i bild
Det var väldigt kallt ute trots allt, det försöker jag visa här... fråga mig inte.
Hanna fick beröm för hennes fina fläta (som jag förövrigt gjort) av en man i 35års åldern. Han var jättetrevlig.
Vi 2hand shopade och fikade på string, en riktig systerdag hade vi. tack Hanni.
Jag tänkte ladda upp vad jag köpte men först måste jag hämta lite mat så jag postar det här så länge.
puss

kvällsbloggerier

Jag har hittat nya helt underbara sockersöta bloggar på lookbook, mums. Jag blir så glad av fina bloggar, när jag är på det humöret. Bara att besöka lookbook gör mig lycklig. Alla har så vackra kläder och tar så fina bilder.
Imorgon hopas jag att det är fint väder. Jag och Hanni ska nämligen in till stan och 2hand shopa och det skulle inte vara helt fel med lite vårbilder.
Nu ska jag gå in på mitt rum och riva i tidningar.
Puss
Juste, tänkte rekommendera min favorit blogg: Polkadots-Vodkashots.
Det är en tjej i Norge som bloggar lite om sitt liv men lägger framförallt ut bilder och har skön stil. Läs!

spring is a state of mind

från allthingsamazing

Chicks

by
HampenJulin

Påsk

Snart är påskdagen slut.
det jag tycker om med påsken är att den liksom sätter igång våren. Trots att det är kristikorsfästning som ligger bakom högtiden så tycker jag den är helt okej. För att "fira" denna dag då herren återuppstod åkte vi till mormor (hon är väldigt kristen och jag är förvånad att hon inte tvingade oss att gå till kyrkan).
Det blev massa mat och lite godis. Inte helt fel.
där är mina påskfrön.
puss på dom.
ja Flisan och mormor var också där

bröd

Jag har bakat bröd!
Två olika sorter. Jag känner mig väldigt mogen



Idag har jag lämnat ciaradh i uppsala och haft tvätttid också. Väldigt mogen känner jag mig.


Den här finfina kassen köpte jag igår på väg hem från Llynsie (när jag skulle köpa frukt på konsum, frukt är min nya bakisgrej). Jag vet inte vad det är för fel på mina bilder men om du inte ser så står det så står det Jag är snygg och gör skillnad. Jag gillar den.

Såhär ser den ut "på".  Igår hade jag förresten Llyns fina tröja på mig. Den är jag nästan kär i. Den har söta pingviner på sig som friar och det står Don´t wanna be alone no mo
Don´t wanna            no mo     

Här är mitt fyllefynd från i fredags. Bruna varma vantar funna i en port. mums

Nu ska jag se på mer ghostwisperer med min vindruckna mamma.
Puss

långa dagar och ännu längre nätter


de nya skorna efter den första vårnatten med Llyn!
puss

RSS 2.0